'Feyenoord is defensief nog een beetje zoekende, wij hebben aardig snelle spelers'

'Feyenoord is defensief nog een beetje zoekende, wij hebben aardig snelle spelers'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 07:33wo 21-08-2019 om 07:33

Feyenoord gaat het niet makkelijk krijgen met Hapoël Beer Sheva. Daarvoor waarschuwt Nigel Hasselbaink, de 28-jarige Amsterdammers die onder contract staat bij de ploeg uit Israël. Hij kijkt uit naar de confrontatie met de Rotterdammers.

"Natuurlijk is dat een mooi affiche, ook voor mezelf. Feyenoord is voor mij de favoriet, maar dat vind ik niet erg. Wij gaan zeker niet de bus parkeren in De Kuip. Waar onze kansen liggen? Feyenoord is nog een beetje zoekende, ook defensief. En wij hebben voorin aardig snelle spelers, die flink wat tempo kunnen maken... Dat kan ons helpen", vertelt Hasselbaink in gesprek met De Telegraaf.

Hapoël Beer Sheva speelt in een 4-3-3-formatie en wil volgens Hasselbaink aanvallend voetbal spelen. "Maar we kunnen ook vanuit de omschakeling spelen als dat nodig is." De Amsterdammer stelt geen contact te hebben met speler van Feyenoord. "Nee, dat niet, hoewel ik Luciano Narsingh en Leroy Fer wel ken. Narsingh komt net als ik uit Amsterdam. Ik zal ze nog wel een berichtje sturen als ik in Nederland ben of onderweg. Zal ik ze even wakker schudden", sluit hij af met een knipoog.

Feyenoord trapt donderdag om 19.30 uur in eigen stadion af in de play-offs van de Europa League. Een week later volgt de return in Israël.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws