'Enorm teleurgestelde' Cocu onderuit in eigen huis: Dit is echt onacceptabel

'Enorm teleurgestelde' Cocu onderuit in eigen huis: "Dit is echt onacceptabel"

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 12:46wo 21-08-2019 om 12:46

Phillip Cocu is 'enorm teleurgesteld' na de thuisnederlaag van zijn Derby County tegen Bristol City op dinsdagavond. Voor eigen publiek gingen The Rams met 2-1 onderuit. Cocu en Derby hebben nu al drie competitieduels op rij niet gewonnen. 

Cocu begon met een zege aan het nieuwe Championship-seizoen, maar daarna volgden twee remises. Dinsdagavond was Bristol City dus met 2-1 te sterk. De manier waarop zijn elftal onderuit ging, zinde de Nederlandse manager totaal niet. "Ik ben enorm teleurgesteld. Een thuiswedstrijd verliezen is nooit leuk. (...) We begonnen slecht aan de wedstrijd, daar baal ik enorm van", zei hij na afloop, voor de camera van het clubkanaal van Derby

"De reactie van mijn ploeg nadat we op een 0-1 achterstand kwamen: dat is echt onacceptabel. (..) Er zat totaal geen agressie in de ploeg. We maakten twee grote fouten en vooral de tweede goal kwam voort uit een grote, dure fout. We kregen er de druk daarna ook niet meer op. Dit is een zeer teleurstellende start van het seizoen, met één punt uit twee thuiswedstrijden."

Aanstaande zaterdag komt Derby weer in actie in competitieverband. West Bromwich Albion komt op bezoek op Pride Park. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws