Stam: 'Het is onnodig dat hij zichzelf naar beneden haalt, dat doen anderen al'

Stam: 'Het is onnodig dat hij zichzelf naar beneden haalt, dat doen anderen al'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 15:33wo 21-08-2019 om 15:33

Jaap Stam houdt vertrouwen in Sam Larsson. De Zweedse vleugelaanvaller van Feyenoord kan nog altijd geen indruk maken bij de Rotterdammers, maar zijn trainer wil de hoop op een wederopstanding nog niet opgeven.

Afgelopen zondag werd Larsson in de rust naar de kant gehaald door Stam, maar dat wil niet zeggen dat de Zweed het vertrouwen van zijn trainer verspeeld heeft. "Ik heb enorm veel vertrouwen in Sam", zegt Stam op een persconferentie voorafgaand aan het voorronde Europa League-duel tegen Hapoel Beer Sheva tegen RTV Rijnmond over zijn pupil. "Hij kan zichzelf soms naar beneden halen en dat is onnodig, want dat doen anderen al."

Stam wilde nog niet bekendmaken met welke spelers hij het treffen tegen de Israëliërs wil aanvangen, maar gaf wel aan dat steeds meer spelers in staat zijn om een hele wedstrijd te spelen voor Feyenoord. " We moeten in de toekomst zorgen dat we fitte spelers kunnen aantrekken. Spelers missen nu ritme, dat weet je en het vergt tijd tot die jongens tot een bepaald niveau komen. Nu merk je dat ze steeds beter in hun vel gaan zitten."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws