'PSV pakt door: ervaren goalgetter Mitroglou hard op weg naar Eindhoven'

'PSV pakt door: ervaren goalgetter Mitroglou hard op weg naar Eindhoven'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 18:43wo 21-08-2019 om 18:43

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat PSV zich gaat versterken met Kostas Mitroglou. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de Griekse spits 'op het punt' naar Eindhoven te komen.

De ontwikkelingen rond Mitroglou stapelen zich de laatste uren in hoog tempo op. Vanuit Frankrijk en Turkije druppelde het nieuws binnen dat PSV wellicht interesse had in de spits van Olympique Marseille, waarna De Telegraaf hem een 'belangrijke kandidaat' noemde. Het Eindhovens Dagblad schrijft woensdagavond dat PSV hard op weg is om Mitroglou voor een seizoen te huren.

De deal is nog niet helemaal rond, omdat Mitroglou bijvoorbeeld nog medisch gekeurd moet worden. Dat gebeurt vermoedelijk donderdag. Het afgelopen half jaar was de Griekse routinier (31) op huurbasis actief bij Galatasaray, maar dat was geen succes en beide partijen willen uit elkaar. De Turken hebben in principe nog een seizoen de beschikking over Mitroglou. Bij Olympique Marseille loopt zijn contract nog twee jaar door.

Mitroglou groeide op in het Duitse Neukirchen-Vluyn, vlakbij de Duitse-Nederlandse grens met Venlo. Als jeugdspeler kwam hij onder meer in actie voor Borussia Mönchengladbach. Via het Griekse Olympiakos belandde hij in de grote Europese competities en kwam hij uit voor onder meer Fulham en Benfica. Mitroglou is bovendien 65-voudig international van Griekenland.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de geplande komst van Mitroglou geen invloed op de PSV-belangstelling voor Ritsu Doan (FC Groningen) en Nicolás Iván González (VfB Stuttgart).

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws