Update: Telegraaf: Griekse spits Mitroglou inderdaad belangrijke optie voor PSV

Update: Telegraaf: Griekse spits Mitroglou inderdaad belangrijke optie voor PSV

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 16:09wo 21-08-2019 om 16:09

Laatste update: woensdag 21 augustus 2019 om 17:50wo 21-08-2019 om 17:50

PSV is volgens Turkse en Franse media dicht bij het aantrekken van Kostas Mitroglou. De ervaren Griekse spits wordt door Galatasaray gehuurd van Olympique Marseille, maar zou op zeer korte termijn op huurbasis richting Eindhoven gaan.

Diverse Turkse media meldden eerder al dat Mitroglou de tijdelijke overstap naar PSV zou maken en nu schrijft ook het Franse Yahoo Sport dat de Griek naar Eindhoven zal verkassen. Het papierwerk zou zelfs al in orde zijn, waardoor het volgens het Franse medium een kwestie van tijd is dat de transfer wereldkundig wordt gemaakt. Het Eindhovens Dagblad heeft de zaakwaarnemer van Mitroglou gecontacteerd, maar die wil er niets over zeggen.

PSV zoekt naar een opvolger voor de naar Sevilla vertrokken Luuk de Jong en zou dus in Mitroglou de ervaren aanwinst zien waar naar gezocht wordt. De Griek (31) maakte als spits van Olympiakos indruk en verdiende daarmee een transfer naar Fulham, waar hij flopte. In Portugal wist Mitroglou het echter wel waar te maken, want in twee seizoenen bij Benfica scoorde hij 35 competitietreffers. Vorig seizoen kwam de Griek zeven keer in actie voor Galatasaray. Scoren lukte hem niet.

Update 17.50 uur: Ook De Telegraaf meldt nu dat Kostas Mitroglou als een belangrijke kandidaat wordt gezien om de voorhoede van PSV van meer mogelijkheden te voorzien. De ochtendkrant schrijft dat PSV de mogelijkheden onderzoekt om Mitroglou voor een jaar te huren van Olympique Marseille. De spits is 65-voudig Grieks international en scoorde in 2016 tegen het Nederlands elftal.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws