Marca: Navas heeft genoeg gezien, Real Madrid al op zoek naar vervanger

Marca: Navas heeft genoeg gezien, Real Madrid al op zoek naar vervanger

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 07:16do 22-08-2019 om 07:16

Keylor Navas verloor vorig seizoen zijn basisplek en Thibaut Courtois en lijkt geen zin te hebben in nóg een seizoen bankzitten bij Real Madrid. De Costa Ricaanse sluitpost heeft volgens Marca ingezet op een vertrek uit het Estadio Santiago Bernabeu.

Navas wilde tijdens de voorbereiding proberen om trainer Zinedine Zidane te overtuigen, maar de Fransman koos tijdens de seizoensopening tegen Celta de Vigo toch weer voor Courtois. Hierop heeft Navas - na het WK van 2014 aangetrokken door Real Madrid - zijn conclusies getrokken, meldt Marca. De Koninklijke is alvast op zoek naar een nieuwe doelman, mocht de 88-voudig international van Costa Rica er daadwerkelijk in slagen om binnen anderhalve week nog een nieuwe club te vinden.

Real Madrid heeft in een half jaar tijd juist drie keepers de deur uit gedaan: Kiko Casilla vertrok in januari naar Leeds United, Luca Zidane werd verhuurd aan Racing Santander en Andriy Lunin speelt dit seizoen op huurbasis voor Real Valladolid. De club is voor de korte termijn op zoek naar een ervaren back-up voor Courtois, die in het seizoen 2020/2021 waarschijnlijk moet concurreren met Lunin.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws