'Feyenoord heeft een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig'

'Feyenoord heeft een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig'

22-08-2019 07:35 Laatste update: 07:39
47

Feyenoord kan de Eredivisie niet in met maar één spits, zegt Arno Vermeulen. De club moet volgens de NOS-commentator hopen op een schot in de roos, zoals destijds met Graziano Pellè.

"Je hebt een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig", vertelt Vermeulen in de voetbalpodcast van de NOS. "Je kunt namelijk niet in de Eredivisie spelen met maar één spits." Feyenoord is Nicolai Jörgensen voorlopig nog kwijt. Trainer Jaap Stam koos de afgelopen wedstrijden voor Luciano Narsingh of Steven Berghuis in de punt van de aanval. 

Wedden

Meer odds

Collega-commentator Jeroen Grueter laat de naam van Bryan Linssen (Vitesse) vallen. "Is die goed genoeg voor Feyenoord? Ik denk dat zo'n speler veel waarde zou kunnen hebben voor dit team. Feyenoord had ook Steven Berghuis kunnen verkopen en van dat geld drie spelers kunnen halen die van waarde hadden kunnen zijn voor dit elftal."

Grueter heeft geen vertrouwen in Dylan Vente als spits van Feyenoord. "Ik zie ook niet dat hij erg talentvol is en dat hij iets zou kunnen betekenen voor Feyenoord. Hij wordt niet de toekomstige spits van Feyenoord."