'Feyenoord heeft een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig'

'Feyenoord heeft een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 07:35do 22-08-2019 om 07:35

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 07:39do 22-08-2019 om 07:39

Feyenoord kan de Eredivisie niet in met maar één spits, zegt Arno Vermeulen. De club moet volgens de NOS-commentator hopen op een schot in de roos, zoals destijds met Graziano Pellè.

"Je hebt een toevalstreffer als Graziano Pellè nodig", vertelt Vermeulen in de voetbalpodcast van de NOS. "Je kunt namelijk niet in de Eredivisie spelen met maar één spits." Feyenoord is Nicolai Jörgensen voorlopig nog kwijt. Trainer Jaap Stam koos de afgelopen wedstrijden voor Luciano Narsingh of Steven Berghuis in de punt van de aanval. 

Collega-commentator Jeroen Grueter laat de naam van Bryan Linssen (Vitesse) vallen. "Is die goed genoeg voor Feyenoord? Ik denk dat zo'n speler veel waarde zou kunnen hebben voor dit team. Feyenoord had ook Steven Berghuis kunnen verkopen en van dat geld drie spelers kunnen halen die van waarde hadden kunnen zijn voor dit elftal."

Grueter heeft geen vertrouwen in Dylan Vente als spits van Feyenoord. "Ik zie ook niet dat hij erg talentvol is en dat hij iets zou kunnen betekenen voor Feyenoord. Hij wordt niet de toekomstige spits van Feyenoord."

Poll

Is Vente goed genoeg voor Feyenoord 1?

(1497 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws