'Gefrustreerde' Stam: 'Hij dacht een normale verdediger als St. Juste te behouden'

'Gefrustreerde' Stam: 'Hij dacht een normale verdediger als St. Juste te behouden'

Gepubliceerd: maandag 19 augustus 2019 om 18:00ma 19-08-2019 om 18:00

Laatste update: maandag 19 augustus 2019 om 21:50ma 19-08-2019 om 21:50

NOS-commentator Arman Avsaroglu heeft te doen met Feyenoord-trainer Jaap Stam. De van PEC Zwolle overgekomen trainer is bij een lastig te besturen club terechtgekomen en moet werken met een op het laatst bij elkaar geraapte, nauwelijks fitte selectie, stelt Avsaroglu.

De commentator liet dit weekend al weten dat Stam 'een gefrustreerde indruk' maakt en herhaalt die woorden maandag in de NOS Voetbalpodcast. "Dat zie je, echt aan alles. Je ziet het aan zijn gezicht dat hij zoiets heeft van: waar ben ik nu in godsnaam beland?"

Collega Arno Vermeulen laat weten dat Stam zich in dat geval 'slecht voorbereid' heeft, maar Avsaroglu bestrijdt dat. "Ik denk dat hij wel wist dat de mogelijkheden beperkt waren. Maar als je dan instapt en je ziet alle directeuren (Martin van Geel en Jan de Jong, red.) opstappen, dat alleen de commercieel directeur (Mark Koevermans, red.) tekenbevoegdheid heeft, dat er geen sprake is van enig beleid... Dan schrik je toch wel."

Stam liet na het vertrek van Jeremiah St. Juste – de verdediger vertrok daags voor het Europa League-duel met Dinamo Tbilisi naar FSV Mainz 05 – openlijk zijn ongenoegen blijken, zag ook Avsaroglu. "Hij had toch wel gedacht dat hij een normale verdediger als St. Juste zou kunnen behouden. En die was opeens weg."

Feyenoord gaat een cruciale week tegemoet: de Rotterdammers moeten zich in een tweeluik met Hapoel Beer Sheva zien de plaatsen voor de Europa League-groepsfase. Op donderdag 22 augustus wordt er om 19.30 uur afgetrapt in De Kuip, de return in Israël is één week later en begint op hetzelfde tijdstip.

Poll

Gaat Feyenoord de Europa League halen?

(6981 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws