Driessen denkt mee met Feyenoord: 'Novakovich 'n behapbare en redelijke oplossing'

Driessen denkt mee met Feyenoord: 'Novakovich 'n behapbare en redelijke oplossing'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 09:17do 22-08-2019 om 09:17

Andrija Novakovich zou een prima aanwinst zijn voor Feyenoord, denkt FOX Sports-commentator Leo Driessen. De Rotterdammers zitten niet bepaald ruim in de spitsen en moeten Nicolai Jörgensen voorlopig nog missen vanwege blessureleed.

De Amerikaanse spits kwam de voorbije twee seizoenen uit voor Telstar en Fortuna Sittard en was goed voor achttien competitiegoals op de Nederlandse velden. Inmiddels is hij teruggekeerd bij Reading, de oude werkgever van Feyenoord-trainer Jaap Stam, waar hij dit seizoen echter slechts één keer in mocht vallen.

In maart werd Novakovich al voorzichtig aan Feyenoord gelinkt, in de podcast van RTV Rijnmond. "Dat had ik ergens gelezen", aldus Driessen bij Voetbalpraat op FOX Sports. "Die heeft bij Fortuna toch laten zien dat hij Eredivisie-waardig is. Dus ja, als je een alternatief zoekt voor een bepaalde periode... Haalbaar en waarvan je weet dat hij die spitspositie aankan: volgens mij een behapbare en redelijk tijdelijke oplossing."

Tafelgenoot Kees Kwakman zag ook dat Novakovich een prima indruk achterliet in Sittard, maar vraagt zich af of Feyenoord zit te wachten op de Amerikaan. "Dat is niet de oplossing voor Feyenoord, denk ik. Hoewel hij groot is, vond ik hem juist met de rug naar de goal niet zo. Ik vond hem juist in de counter beter. Ik denk dat Feyenoord meer behoefte heeft aan een aanspeelpunt."

Poll

Zou Novakovich een goede spits voor Feyenoord zijn?

(4653 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws