PSV handelt razendsnel: Mitroglou direct bij selectie tegen Apollon Limassol

PSV handelt razendsnel: Mitroglou direct bij selectie tegen Apollon Limassol

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 17:04do 22-08-2019 om 17:04

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 17:07do 22-08-2019 om 17:07

Kersverse PSV-aankoop Kostas Mitroglou zit donderdagavond direct bij de wedstrijdselectie van de Eindhovenaren voor het Europa League-duel met Apollon Limassol. Op de website van de UEFA is te zien dat de Griek deel uitmaakt van de 'official squad list'. 

PSV speelt om 20.30 uur de heenwedstrijd in de play-offs van de Europa League tegen het Cypriotische Apollon Limassol. De Eindhovenaren zijn erin geslaagd om Mitroglou op tijd ingeschreven te krijgen. Daarvoor had de club tot woensdagavond 00.00 uur de tijd. 

Als PSV die deadline niet had gehaald, had Mitroglou ook in de return niet in actie mogen komen, Nu is hij in beide wedstrijden inzetbaar. De Eindhovenaren moeten over twee wedstrijden zien af te rekenen met Apollon om een plekje in het hoofdtoernooi van de Europa League af te dwingen.

Woensdag werd al bekend dat Mitroglou voor een jaar op huurbasis in Eindhoven zou gaan spelen. PSV bevestigde de komst van de Griek eerder donderdag. "We hebben met Mitroglou bewust gekozen voor een type dat we nog niet hadden, dat biedt extra opties. Daarnaast brengt hij routine met zich mee", zei coach Mark van Bommel eerder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws