Verdonk sprak met Van den Brom: 'Ik vind Twente een mooiere en grotere club'

Verdonk sprak met Van den Brom: 'Ik vind Twente een mooiere en grotere club'

Gepubliceerd: donderdag 22 augustus 2019 om 17:53do 22-08-2019 om 17:53

Laatste update: donderdag 22 augustus 2019 om 17:57do 22-08-2019 om 17:57

Calvin Verdonk had ook de overstap kunnen maken naar FC Utrecht of Willem II, maar koos voor FC Twente. De verdediger verklaart dat hij Twente simpelweg de mooiste club vond.

"Ik heb met John van den Brom gesproken van Utrecht en Willem II. (...) Ik vind Twente een mooiere en grotere club dan Utrecht", aldus Verdonk voor de camera van 1Twente. Feyenoorders Nick Marsman en Renato Tapia gaven hem bovendien positief advies. "Ze vonden dat Twente heel goed bij mij past, ook qua speelstijl. Dat vond ik zelf ook."

Verdonk wordt voor een half jaar gehuurd van Feyenoord. Daarna hoopt hij de overstap te maken naar de Verenigde Staten. 'Mijn zaakwaarnemer is ermee bezig en heeft contact met de club in Amerika. Dat is even afwachten. (...) Ik kan wel zeggen dat het om LA Galaxy gaat."

"Ikzelf heb niet gezegd dat ik per se daar naartoe wil om met Zlatan te spelen", vervolgt hij. "Ik heb gezegd dat Amerika een heel mooi land is om te wonen. Ik denk dat de competitie ook steeds beter wordt en er steeds meer spelers daar naartoe gaan."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws