Update: 'Feyenoorder Verdonk wordt in januari ploeggenoot van Zlatan'

Update: 'Feyenoorder Verdonk wordt in januari ploeggenoot van Zlatan'

Gepubliceerd: donderdag 15 augustus 2019 om 20:42do 15-08-2019 om 20:42

Calvin Verdonk laat zich op eigen verzoek een half jaar verhuren aan FC Twente. De linksback van Feyenoord hoopt in januari namelijk een Amerikaans avontuur aan te gaan.

Dat melden het Algemeen Dagblad en TC Tubantia. Woensdag werd bekend dat Twente zo goed als zeker met Verdonk aan de haal gaat, maar donderdag komt er meer informatie naar buiten. Verdonk wordt slechts voor een half jaar gehuurd, op verzoek van de verdediger dus. Dat de verdediger dan naar Amerika wil, was geen probleem voor Twente. Voor Sparta wél, want ook de Rotterdammers wilden Verdonk hebben.

De nood is hoog bij Twente, dat een vervanger zocht voor de zwaargeblesseerde José Matos. De clubleiding heeft in de periode dat Verdonk in Enschede speelt de tijd om een andere vervanger voor Matos aan te trekken. 

Het is overigens niet duidelijk of Verdonk al contact heeft met een club uit Amerika.

Update 20.42 uur: LA Galaxy wordt in januari de nieuwe club van Verdonk. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Verdonk wordt dus ploeggenoot van Zlatan Ibrahimovic, die al bijna anderhalf jaar in de Major League Soccer speelt. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws