'Narsingh en Fer zijn lapmiddelen, Feyenoord bouwt niet echt op'

'Narsingh en Fer zijn lapmiddelen, Feyenoord bouwt niet echt op'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 08:17vr 23-08-2019 om 08:17

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 08:26vr 23-08-2019 om 08:26

Feyenoord maakt de meeste aanspraak op de derde plaats in de Eredivisie, maar dan moet de Rotterdamse selectie wel snel pijnvrij zijn. Dat stelt commentator Vincent Schildkamp, die kritisch is op het beleid in De Kuip, bij Voetbalpraat op FOX Sports.

"Als iedereen fit is, heeft Feyenoord een heel behoorlijk elftal. Maar als er spelers zijn die na dertig minuten met de handen op de knieën staan en er zijn veel blessures, dan moet je ook concluderen dat het nog wel even gaat duren", stelt Schildkamp. "Maar als iedereen fit is, heeft Feyenoord het derde elftal van Nederland."

Feyenoord heeft de titelaspiraties al in de ijskast gezet. Hedwiges Maduro denkt dat de fans moeten accepteren dat de ploeg in een opbouwfase zit. "Maar ze bouwen niet echt op", countert Schildkamp. "Het halen van Narsingh en Fer zijn lapmiddelen. Het is niet een speler van 21 jaar halen voor acht ton en hem drie jaar later voor 25 miljoen doorverkopen, waarmee je kapitaal genereert. Dat gebeurt momenteel niet bij Feyenoord. Misschien gebeurt dat nog als ze een aantal van die jonge Argentijnen binnenhalen."

Mark van Rijswijk twijfelt of Feyenoord wel als derde eindigt dit seizoen. "Ik vind AZ aanmerkelijk verder dan Feyenoord. Alleen AZ heeft een groot probleem met het stadion. Dat zou een factor kunnen worden waarom AZ geen derde wordt." Maduro ziet nog een andere kanshebber. "FC Utrecht speelt ook goed. Die komen eraan."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws