ED: PSV aast op nóg een versterking en wedt op meerdere paarden

ED: PSV aast op nóg een versterking en wedt op meerdere paarden

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 11:36vr 23-08-2019 om 11:36

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 11:42vr 23-08-2019 om 11:42

PSV is met de komst van Kostantinos Mitroglou nog niet klaar op de transfermarkt. Volgens het Eindhovens Dagblad wedden de Eindhovenaren op meerdere paarden in de zoektocht naar extra versterking.

Met het vertrek van Hirving Lozano heeft PSV financieel de ruimte om de selectie van een extra kwaliteitsinjectie te voorzien en het ED is ervan overtuigd dat PSV zich dus nog zal roeren op de transfermarkt. Ritsu Doan, Alireza Jahanbakhsh en Nicolás González zijn in beeld, maar het is niet uitgesloten dat de komende weken nieuwe namen opdoemen.

Volgens het medium heeft PSV de hoop op Doan nog niet opgegeven. FC Groningen kwam eerder met een vraagprijs van veertien miljoen euro, maar dat wil PSV sowieso niet betalen. Alleen als Groningen in vraagprijs zakt, zal PSV toeslaan. Ook Jahanbakhsh is een optie. De Eindhovenaren zouden de voormalig speler van AZ willen huren van Brighton & Hove Albion, maar het is de vraag of de Britten daartoe bereid zijn. Het is uitgesloten dat Doan en Jahanbakhsh allebei komen. De komst van de een sluit de komst van de ander uit, aldus het ED.

Verder is ook González van VfB Stuttgart in beeld, maar de Duitsers hebben laten weten dat een verhuur geen optie is. PSV wil de dubbelcijferige vraagprijs voor de aanvaller niet ophoesten. Alleen als Stuttgart daalt in vraagprijs, is de Argentijn een optie.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws