'Krankzinnig, ik denk dat ik Cattermole met scheenbeschermers om ga interviewen'

'Krankzinnig, ik denk dat ik Cattermole met scheenbeschermers om ga interviewen'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 12:42vr 23-08-2019 om 12:42

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 14:06vr 23-08-2019 om 14:06

Lee Cattermole naar VVV-Venlo: FOX Sports-commentator Vincent Schildkamp kan zijn geluk niet op. De Engelse middenvelder tekende deze week in De Koel.

Cattermole speelde bijna 300 wedstrijden in de Premier League en bouwde een aanzienlijke reputatie op. Donderdag tekende de oud-speler van Sunderland tot het einde van het seizoen bij VVV. "Dat zijn van die berichten waar je ontzettend vrolijk van wordt", reageert Schildkamp bij Voetbalpraat.

"Hij is in Engeland natuurlijk al een cultspeler. Eentje met een waanzinnig rafelrandje, want hij heeft iets van 100 gele kaarten en 10 rode kaarten gekregen in zijn carrière. In zijn geboortedorp mocht hij op zijn twintigste vier jaar het café niet in vanwege zijn gedrag. Die jongen heeft dus wel wat op z'n kerfstok."

Schildkamp omschrijft Cattermole als een 'klassieke, bikkelharde' middenvelder. "Als je in Engeland tien rode kaarten verzamelt, moet je bijna iemand ombrengen. Krankzinnig dat hij naar VVV komt", aldus de commentator, die zijn borst natmaakt voor de interviews na afloop. "Ik denk dat ik hem met scheenbeschermers om vragen ga stellen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws