FC Utrecht meldt volgende contractnieuws: 'Ontwikkeld tot een echte key player'

FC Utrecht meldt volgende contractnieuws: 'Ontwikkeld tot een echte key player'

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 17:00vr 23-08-2019 om 17:00

FC Utrecht pakt door na de contractverlengingen van Willem Janssen en Gyrano Kerk. Ook Sean Klaiber zette vrijdag zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis in de Galgenwaard. De 25-jarige verdediger ligt nu tot medio 2022 vast.

"We zijn er ontzettend blij mee dat we in navolging van Gyrano Kerk en captain Willem Janssen ook Sean langer aan ons hebben verbonden", zegt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam van de Domstedelingen. "Sean is een jongen van de club, van de regio. Hij is na het doorlopen van de jeugdopleiding al jaren een vaste waarde in ons eerste elftal. In die ploeg heeft hij zich de voorbije periode ontwikkeld tot een echte key player. Het is een speler met veel kwaliteiten en we zijn er van overtuigd dat er nog meer rek in zit."

Klaiber doorliep sinds 2007 diverse jeugdelftallen van FC Utrecht, waarna hij de overstap maakte naar de A-selectie. Na een verhuurperiode bij FC Dordrecht veroverde hij definitief zijn plekje in de Domstad. De rechtsback speelde inmiddels 125 officiële wedstrijden, waarvan 99 in de Eredivisie. "Sean koestert zijn verleden bij FC Utrecht en kijkt vol enthousiasme en vertrouwen uit naar de toekomst, samen met de club", besluit Zuidam.

FC Utrecht zou ook dicht bij de komst van Bart Ramselaar zijn. Volgens het Eindhovens Dagblad keert de middenvelder terug in de Domstad.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws