Update: Ramselaar vrijdagavond al medisch gekeurd door FC Utrecht

Update: Ramselaar vrijdagavond al medisch gekeurd door FC Utrecht

Gepubliceerd: vrijdag 23 augustus 2019 om 12:15vr 23-08-2019 om 12:15

Laatste update: vrijdag 23 augustus 2019 om 21:57vr 23-08-2019 om 21:57

Bart Ramselaar heeft een nieuwe club gevonden. FC Utrecht verlost de 23-jarige middenvelder van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

PSV en FC Utrecht hebben een akkoord bereikt over Ramselaar. Het gaat om een definitieve transfer. Donderdag zat de middenvelder voor het laatst bij de wedstrijdselectie van PSV, voor het gewonnen Europa League-duel met Apollon Limassol (3-0).

Ramselaar heeft van PSV toestemming gekregen voor een medische keuring bij FC Utrecht. Aansluitend worden de laatste puntjes op de i gezet. De transfersom is volgens De Telegraaf een fractie van het bedrag dat PSV drie jaar geleden betaalde voor Ramselaar. Wel hebben de Eindhovenaren een fors doorverkooppercentage bedongen, waarmee de investering alsnog terugverdiend kan worden.

Ramselaar is geen onbekende in Utrecht: hij doorliep er de jeugdopleiding en brak er in 2015 door. De Domstedelingen verkochten hem een seizoen later voor een kleine vijf miljoen euro aan PSV. De laatste weken was zijn toekomst voer voor speculatie. Naast Utrecht zaten ook AZ en sc Heerenveen achter de middenvelder aan.

Update 21.57: De terugkeer van Ramselaar zal naar verwachting nog dit weekend beklonken worden. Volgens het Eindhovens Dagblad vindt vrijdagavond al de medische keuring plaats. Waarschijnlijk zal de bevestiging van FC Utrecht spoedig volgen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws