Lof voor 'aparte speler' van PSV: 'Veel mensen verkijken zich op hem'

Lof voor 'aparte speler' van PSV: 'Veel mensen verkijken zich op hem'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 08:26za 24-08-2019 om 08:26

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 08:28za 24-08-2019 om 08:28

Aad de Mos denkt dat PSV een goede zet heeft gedaan door Konstantinos Mitroglou binnen te halen. De Griek maakte donderdag zijn eerste minuten voor de Eindhovenaren en maakte een goede indruk.

"Ik denk dat het een goede transfer voor PSV is", stelt De Mos tegenover het Eindhovens Dagblad. "‘Mitrogol’ is een heel aparte speler, die ook het jonge publiek zal aanspreken. Hij schudt tegenstanders vaak vrij eenvoudig van zich af, heeft een goed linkerbeen en een uitstekende techniek. Niet onbelangrijk is dat hij in de strijd voorop gaat", vervolgt hij.

Mitroglou is voor de rest van het seizoen gehuurd en viel in de Europa League-wedstrijd tegen Apollon Limassol een kwartier voor tijd in. "Hij geeft het jonge PSV wat meer stabiliteit en inhoud. Veel mensen verkijken zich op hem. Hij is snel op de eerste meters en een echte instinctspeler", aldus De Mos.

De spits is naar alle waarschijnlijkheid niet de laatste versterking die de Eindhovenaren binnenhalen. Na de miljoenentransfer van Hirving Lozano naar Napoli wil PSV nog een versterking binnenhalen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws