'Gehele rechterkant' FC Utrecht tekent bij: 'Moet en kan nog steeds beter'

'Gehele rechterkant' FC Utrecht tekent bij: 'Moet en kan nog steeds beter'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:55za 24-08-2019 om 13:55

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 13:56za 24-08-2019 om 13:56

Sean Klaiber tekende vrijdag een nieuw contract bij FC Utrecht en blijft op deze manier tot 2022 aan de club uit de Domstad verbonden. De verdediger is tevreden met de contractverlenging en geeft aan blij te zijn dat ook andere sleutelspelers van het team hun contract verlengden.

"Ja, Klaiber tekent bij", vertelt de verheugde verdediger voor de camera van FC Utrecht. "Ik had nog een contract tot 2021 hier, maar daar hebben we nog een jaartje aan vastgeplakt. Ik ben trots dat ik nog langer aan de club verbonden ben."

Klaiber is verheugd met het grote aantal contractverlengingen bij FC Utrecht. Zo tekende ook Gyrano Kerk onlangs een nieuw contract bij de club. "Het gaat goed tussen ons," begint Klaiber als zijn teamgenoot ter sprake komt. "Het moet en kan nog steeds beter, maar dat gaat goedkomen. We proberen het publiek te vermaken en de hele rechterkant heeft nu bijgetekend, dus dat is mooi."

Het doet de Utrecht-verdediger goed dat hij voor het publiek in de Galgenwaard mag blijven spelen. "Je probeert ze te vermaken in het stadion en thuis voor de tv. Ik ben trots om voor de club te spelen, altijd al geweest ook."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws