Seizoen zit erop voor Droste: 'Toen ik het hoorde ben ik naar de uitgang gerend'

Seizoen zit erop voor Droste: 'Toen ik het hoorde ben ik naar de uitgang gerend'

Gepubliceerd: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:19za 24-08-2019 om 16:19

Laatste update: zaterdag 24 augustus 2019 om 16:58za 24-08-2019 om 16:58

Voor Wout Droste lijkt het seizoen er al op te zitten. De verdediger van Go Ahead Eagles viel vorige week in de wedstrijd tegen SC Cambuur uit met een blessure aan zijn knie en na onderzoek is gebleken dat hij zijn voorste kruisband heeft afgescheurd.

Droste was vorige week nog aanvoerder van de Deventenaren, maar moest tijdens de wedstrijd Go Ahead Eagles – Jong FC Utrecht noodgedwongen plaatsnemen op de tribune. "Alles waar ik naar uitkeek, moet ik laten vallen", vertelt Droste teleurgesteld aan RTV Oost. "Inmiddels kan ik weer lachen, maar het huilen stond me nader."

"Ik was niet meer aanspreekbaar eigenlijk. Toen ik het nieuws maandag hoorde ben ik naar de uitgang gerend, voor zover dat kan natuurlijk", vertelt Droste. "Onderweg naar huis heb ik vaak een traantje gelaten. Nu leer je relativeren, maar voetbal is mijn wereld en dat is dan opeens niks meer waard."

Droste wist op het veld meteen dat het foute boel was. "Alles deed extreem veel pijn. Ik wist dat het mis was, maar dit had ik ook niet verwacht. Ik hoopte op een knieband of een meniscus, maar toen ik hoorde dat het mijn voorste kruisband was werd ik eigenlijk gek."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws