Aanvallende zorgen voor PSG: Mbappé en Cavani een maand aan de kant

Aanvallende zorgen voor PSG: Mbappé en Cavani een maand aan de kant

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 15:25ma 26-08-2019 om 15:25

Paris Saint-Germain heeft een forse tegenvaller te verwerken gekregen. Sterspeler Kylian Mbappé heeft in het duel met Toulouse (4-0) een spierblessure opgelopen en is vier weken uit de roulatie, meldt de Franse kampioen.

PSG kwam bepaald niet ongeschonden uit de strijd zondag. Naast Mbappé viel ook Edinson Cavani geblesseerd uit. De Uruguayaanse goalgetter staat vermoedelijk zo'n drie weken aan de kant. Daarmee zijn de aanvallende zorgen groot. De Parijzenaars verkeren namelijk ook nog in onzekerheid over de toekomst van Neymar. De Braziliaanse ster zat vanwege zijn transferperikelen niet bij de wedstrijdselectie.

Mbappe, die een scheurtje heeft in een spier in zijn linkerdijbeen, mist onder meer de start van de Champions League en de topper tegen Olympique Lyon op 22 september. Voor Cavani wordt die laatste wedstrijd een race tegen de klok. Abdou Diallo raake geblesseerd aan zijn oog, maar de schade voor de centrale verdediger valt mee.

Ook voor Frankrijk is de blessure van Mbappé slecht nieuws. De wereldkampioen moet het in de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Albanië (7 september) en Andorra (10 september) zonder de twintigjarige aanvaller stellen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws