Robben laat zich uit over verlate comeback: 'Zeg nooit nooit'

Robben laat zich uit over verlate comeback: 'Zeg nooit nooit'

27-08-2019 07:23 Laatste update: 07:44
42

Arjen Robben sluit een comeback in het professionele voetbal niet helemaal uit. Momenteel mist de oud-international van Oranje het voetbal echter helemaal niet.

"De spanning, de stadions, de wedstrijden… toeleven naar met name de mooie belangrijke potjes. Dat ga ik wel missen", vertelt de deze zomer gestopte Robben bij het programma BVSC op Radio 1, waar hij vertelt over zijn deelname aan de Groningen Swim Challenge, een tocht van acht kilometer. 

Op de vraag of een terugkeer helemaal uitgesloten is, reageert Robben ontkennend. "Ik zeg altijd: zeg nooit nooit. Als ik over een of twee maanden opeens zo'n raar gevoel heb dat ik het ineens zo mis en zeg: ik moet weer terug… Maar het wordt er natuurlijk niet makkelijker op hoe langer je stopt", meent hij. De kans dat hij dat gevoel daadwerkelijk krijgt, lijkt klein. "Ik schat de kans niet heel hoog in, hoor."

"Op dit moment mis ik het niet. Het is niet zo dat ik nu zeg: laten we over een paar weken een lekker voetbalwedstrijdje spelen. Dat heb ik niet. Ik ga nu andere dingen doen, andere sporten ontdekken."