'Overbodige PEC-middenvelder ziet NAC wel zitten: Kali blokkeert snelle deal'

'Overbodige PEC-middenvelder ziet NAC wel zitten: Kali blokkeert snelle deal'

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 08:56di 27-08-2019 om 08:56

Laatste update: dinsdag 27 augustus 2019 om 13:14di 27-08-2019 om 13:14

Clint Leemans hoopt de overstap te maken naar NAC Breda, maar wordt voorlopig dwars gezeten door Anouar Kali. Zolang Kali niet vertrekt uit Breda, kan NAC de middenvelder niet huren van PEC Zwolle. Dat meldt BN DeStem.

Goed ingevoerde bronnen melden aan het medium dat Leemans graag de overstap wil maken naar de club die vorig seizoen uit de Eredivisie degradeerde. Het zou gaat om een huurperiode van een jaar. Bij PEC Zwolle staat Leemans nog twee jaar onder contract, maar hij heeft te horen gekregen dat hij uit mag kijken naar een andere werkgever. Zondagmiddag ontbrak hij in de wedstrijdselectie tijdens de wedstrijd tegen Sparta. 

Leemans zou ook in de belangstelling staan van RKC en Fortuna Sittard. De middenvelder ziet NAC wel zitten, maar hij kiest ook voor de club die het snelst doorpakt. NAC zit echter met Kali in de maag. De middenvelder kost NAC dit seizoen 150.000 euro. De Bredanaars willen geen gebruik meer van hem maken en plaatsten hem op de transferlijst, maar de vraag is wie het hoge salaris van Kali over wil nemen. De middenvelder zou bovendien te zwaar zijn teruggekomen van een vakantie.

Leemans sprak al met trainer Ruud Brood, assistent Willem Weijs en technisch directeur Tom Van den Abbeele. Alleen als NAC erin slaagt Kali ergens te slijten, is er geld om door te schakelen naar Leemans.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws