Update: Bankzitter Labyad heeft geen interesse in transfer naar Den Haag

Update: Bankzitter Labyad heeft geen interesse in transfer naar Den Haag

Gepubliceerd: dinsdag 27 augustus 2019 om 16:36di 27-08-2019 om 16:36

Met de transferdeadline voor de deur aast ADO Den Haag op de komst van Zakaria Labyad. Dat meldt Voetbal International dinsdag. Grote vraag: heeft Labyad interesse in een overstap naar de hofstad? 

ADO heeft nog één week de tijd om een aanvallende middenvelder aan de selectie toe te voegen. De club van trainer Fons Groenendijk informeerde in Doetinchem en Eindhoven naar Youssef El Jebli en Bart Ramselaar, maar die twee spelers kwamen niet. VI schrijft dat ADO 'de hoop nu heeft gevestigd' op Labyad. Het medium voegt daar aan toe dat het nog de vraag is of de speler oren heeft naar een overstap. 

Labyad (26) is op dit moment bankzitter bij Ajax. Hij werd in de zomer van 2018 overgenomen van FC Utrecht, maar kwam sindsdien weinig aan spelen toe. Labyad heeft in Amsterdam een contract tot medio 2022. 

Labyad stond afgelopen seizoen slechts twee keer in de basis in de Eredivisie. Tien keer liet trainer Erik ten Hag hem invallen. Labyad scoorde één keer en leverde twee assists. 

Update 16.36: ADO kan de komst van Labyad vergeet. Telegraaf-reporter Mike Verweij informeerde bij de Ajacied naar de belangstelling uit Den Haag. Labyad liet weten dat hij niet naar ADO gaat. De voormalig speler van onder meer FC Utrecht en PSV is van plan om bij Ajax te blijven. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws