AD: Locadia gaat mogelijk nog vertrekken, hereniging met Brenet lonkt

AD: Locadia gaat mogelijk nog vertrekken, hereniging met Brenet lonkt

27-08-2019 18:53
51

Jürgen Locadia gaat het seizoen mogelijk niet afmaken bij Brighton & Hove Albion, bericht het Algemeen Dagblad op de vroege dinsdagavond. Het Hoffenheim van trainer Alfred Schreuder lijkt van plan om de oud-PSV'er tijdelijk over te nemen van The Seagulls.

Locadia speelt sinds januari 2018 aan de Zuid-Engelse kust, maar is er niet in geslaagd om een onbetwiste basisspeler te worden bij Brighton. Vorig seizoen had hij rond Boxing Day een opleving met twee goals in drie dagen tijd, maar de geboren Drent is sinds zijn transfer vaker bankzitter dan basisspeler geweest. Dit seizoen speelde hij 64 minuten mee tijdens de seizoensouverture tegen Watford en viel hij in tijdens de 0-2 thuisnederlaag tegen Southampton van zaterdagmiddag.

De 25-jarige spits lijkt zelf ook oren te hebben naar een avontuur in de Bundesliga, meldt het AD. Locadia, die voor zeventien miljoen euro werd overgenomen van PSV, heeft bij Brighton nog een contract tot medio 2022. In Duitsland kan hij een voormalig PSV-maatje tegenkomen in de persoon van Joshua Brenet.