Update: Willem II kan tegen Feyenoord nog niet over nieuwste aanwinst beschikken

Update: Willem II kan tegen Feyenoord nog niet over nieuwste aanwinst beschikken

Gepubliceerd: woensdag 28 augustus 2019 om 13:30wo 28-08-2019 om 13:30

Laatste update: woensdag 28 augustus 2019 om 13:36wo 28-08-2019 om 13:36

Willem II gaat de huurtransfer van Jhonny Quiñónez waarschijnlijk snel afronden. Aucas, de club van de Ecuadoriaanse middenvelder, meldt via de officiële kanalen dat Quiñónez op het vliegtuig naar Nederland is gestapt. 

Een jaar geleden deed Willem II ook al zaken met Aucas. Toen werd linksback Diego Palacios voor één seizoen gehuurd. Palacios maakte indruk in de Eredivisie en dwong een transfer naar Los Angeles FC af. Diverse media melden dat Willem II een substantieel deel van de verkoopsom heeft ontvangen.

Het is goed denkbaar dat de huidig koploper van de Eredivisie nu een soortgelijke constructie heeft opgezet met Aucas. Quiñónez wordt mogelijk woensdag of donderdag al gepresenteerd in Tilburg. Onduidelijk is nog of de 21-jarige controleur voor één of twee seizoenen wordt gehuurd. Quiñónez moet ook nog een werkvergunning bemachtigen. 

Dinsdag versterkte Willem II zich al met vleugelaanvaller Elton Kabangu. Technisch directeur Joris Mathijsen hoopt naar verluidt nog een linksback en een aanvallende middenvelder te strikken. De transfermarkt sluit aanstaande dinsdag. 

Update 13.30: Willem II gaat zich inderdaad versterken met Quiñónez, weet het Brabants Dagbladmaar de jeugdinternational is aanstaande zondag tegen Feyenoord sowieso nog niet van de partij. Momenteel is hij zijn werkvergunning aan het regelen. Quiñónez wordt voor één seizoen gehuurd van Aucas. Aan het einde van de week arriveert de middenvelder pas in Tilburg. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws