'Clubs en makelaars melden zich voor Veldwijk, concreet bod blijft voorlopig uit'

'Clubs en makelaars melden zich voor Veldwijk, concreet bod blijft voorlopig uit'

Gepubliceerd: vrijdag 30 augustus 2019 om 11:14vr 30-08-2019 om 11:14

Er wordt door clubs en makelaars volop geïnformeerd naar de diensten van Lars Veldwijk, maar voorlopig is de spits nog steeds voetballer van Sparta. Veldwijk heeft aangegeven moeite te hebben met zijn reserverol op Het Kasteel en denkt aan een vertrek.

Als invaller laat Veldwijk zich vaak zien (hij scoorde drie keer in vier invalbeurten in de Eredivisie), maar nog altijd krijgen Ragnar Ache en Halil Dervisoglu de voorkeur van Sparta-trainer Henk Fraser. Dat is voor Veldwijk tegen het zere been. De spits onderzoekt de mogelijkheden om Sparta te verlaten, maar volgens het Algemeen Dagblad is er nog altijd geen nieuws.

Er is nog geen concreet bod binnengekomen op Veldwijk, die tot maandagnacht de tijd heeft om een overstap te bewerkstelligen. Dan sluit de transfermarkt. Voorlopig informeren clubs en makelaars nog wel naar de beschikbaarheid van de Zuid-Afrikaanse goalgetter, die zal hopen dat uit die pogingen een definitieve transfer zal volgen. De spits gaf zelf aan dat er al een concreet bod lag, maar dat lijkt dus niet het geval te zijn.

Veldwijk speelde vorig seizoen een belangrijke rol in de promotie van Sparta, dat met 24 doelpunten van Veldwijk via de play-offs naar de Eredivisie ging. Of Veldwijk bereid is om wederom een stapje terug te doen of een club op het hoogste niveau ambieert is niet duidelijk.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws