'Veldwijk-deadline' nu verstreken: 'Laat ik helder zijn: Lars ís te koop'

'Veldwijk-deadline' nu verstreken: 'Laat ik helder zijn: Lars ís te koop'

Gepubliceerd: woensdag 21 augustus 2019 om 09:00wo 21-08-2019 om 09:00

Clubs die Lars Veldwijk willen overnemen van Sparta, moeten vanaf nu 'de hoofdprijs' betalen. Technisch manager Henk van Stee vertelt dat in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Veldwijk en het gepromoveerde Sparta hadden deze zomer een transferafspraak staan. Voor een bepaalde datum zouden de Rotterdammers meewerken aan een vertrek bij een 'schappelijke' aanbieding. De deadline stond op 21 augustus - deze woensdag dus. "Als hij nu nog vertrekt, dan alleen voor de hoofdprijs", vertelt Van Stee.

De 27-jarige Veldwijk heeft nog een contract voor één seizoen op Het Kasteel. Ook na het verstrijken van de vastgestelde deadline behoort een vertrek nog tot de mogelijkheden. "Het zou goed kunnen dat hij toch nog weggaat, ja."

"En laat ik helder zijn: hij ís ook te koop", benadrukt Van Stee. "Dat geldt voor elke speler van Sparta. Alleen: mocht Lars nu nog weggaan, dan wel voor de absolute hoofdprijs."

'Bronnen' laten aan het AD weten dat Sparta een prijskaartje van circa één miljoen euro om de nek van Veldwijk heeft gehangen. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws