Real-transfer 'verklapt': 'niet Van de Beek, maar PSV-opponent naar Koninklijke'

Real-transfer 'verklapt': 'niet Van de Beek, maar PSV-opponent naar Koninklijke'

Gepubliceerd: vrijdag 30 augustus 2019 om 21:08vr 30-08-2019 om 21:08

PSV krijgt in de Europa League mogelijk niet te maken met Bruno Fernandes, sterspeler van tegenstander Sporting Portugal. De 24-jarige middenvelder is hard op weg naar Real Madrid, zo lijkt Fiorentina-directeur Daniele Pradè te hebben verklapt.

De formatie uit Florence wilde Raphinha graag overnemen van Sporting Portugal, maar kreeg nul op het rekest. "Die wordt van de markt gehaald, omdat Bruno Fernandes naar Real Madrid zal gaan voor zeventig miljoen euro", kondigde Pradè aan op een persconferentie. De Portugese international wordt in de Spaanse hoofdstad gezien als alternatief voor Paul Pogba, die niet meer weg mag van Manchester United.

Volgens het Portugese Record is een deal desondanks niet zeker. Fernandes zou meer opties hebben. Ook een langer verblijf in Lissabon tegen verbeterde voorwaarden, wordt niet uitgesloten. In dat geval moet PSV het dus wel opnemen tegen de aanvallende middenvelder.

Mocht Fernandes naar Real Madrid vertrekken, dan lijkt de komst van Donny van de Beek definitief van de baan. De Ajax-middenvelder werd veelvuldig in verband gebracht met De Koninklijke.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws