'Icardi laat bom ontploffen en sleept Inter wegens discriminatie voor de rechter'

'Icardi laat bom ontploffen en sleept Inter wegens discriminatie voor de rechter'

31-08-2019 10:36
30

De soap rond Mauro Icardi bij Internazionale duurt maar voort. De Argentijnse spits wordt niet meer betrokken bij tactische trainingen van het eerste en zag hoe zijn rugnummer werd afgenomen, maar Icardi wil voor geen geld vertrekken. Volgens diverse Italiaanse media wil hij Inter nu aanklagen.

Icardi wil Inter aanklagen wegens discriminatie en eist anderhalf miljoen euro aan schadevergoeding omdat hij niet bij de selectie werd betrokken, zo weet onder anderen Corriere dello Sport. Icardi en zijn vrouw Wanda Nara, die ook zijn zaakwaarnemer is, willen dat hij weer wordt betrokken bij de tactische trainingen van Inter.

De club wist dat er voor de spits een mogelijkheid was om zijn contract te verbreken als Icardi niet de mogelijkheid kreeg om zijn beroep uit te oefenen. Daarom werden minimale trainingsmogelijkheden beschikbaar gesteld, maar de Argentijn wil alsnog naar de rechter. Daarbij wil hij ook de hele selectie als getuige oproepen.

Verder stelt Icardi gediscrimineerd te worden omdat zijn beeltenis van diverse Inter-reclamespots zijn verwijderd, omdat hij niet welkom was bij diverse fotomomenten, omdat hij zijn shirt met nummer negen moest inleveren en omdat hij 'uit de WhatsApp-groep waar de trainingstijden in gedeeld worden' is gezet.