Fraser adviseert Feyenoord: 'Daar haal ik Veldwijk niet mee naar beneden'

Fraser adviseert Feyenoord: 'Daar haal ik Veldwijk niet mee naar beneden'

Gepubliceerd: zaterdag 31 augustus 2019 om 13:06za 31-08-2019 om 13:06

Lars Veldwijk als pinchhitter bij Feyenoord, Henk Fraser twijfelt of het een goed idee is. De Sparta-trainer heeft hem onder zijn hoede op Het Kasteel, maar de 28-jarige spits aast nog op een transfer.

Feyenoord kan voorlopig nog niet beschikken over Nicolai Jörgensen en verhuurde Dylan Vente aan RKC Waalwijk, waardoor bij RTV Rijnmond de naam van Veldwijk wordt geopperd. "Het spelen bij een club als Feyenoord dat vraagt wel om andere zaken", reageert Fraser. "Bij Feyenoord weet je: elke wedstrijd moet je top zijn. Je krijgt altijd 120 procent weerstand. Iedereen wil tegen je spelen. Dat vraagt om een bepaalde mindset."

"Daarmee zeg ik niet per se dat Lars dat niet zou kunnen. Maar ik heb er wel mijn twijfels over", vervolgt Fraser. "Ik dacht het ook van Kramer: ze hebben allebei kwaliteiten. Het zijn goede spitsen. Maar bij Feyenoord spelen vraagt om nog iets anders. Daar haal ik Veldwijk of Kramer niet mee naar beneden. Ik vind wel dat er bij Feyenoord concurrentie zou moeten zijn. Dat haalt het beste in sporters naar boven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Veldwijk als pinchhitter bij Feyenoord?

(2448 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws