Der Kicker: Riedewald kan anderhalf jaar na laatste competitieduel verkassen

Der Kicker: Riedewald kan anderhalf jaar na laatste competitieduel verkassen

Gepubliceerd: zondag 1 september 2019 om 22:12zo 01-09-2019 om 22:12

Jairo Riedewald lijkt zijn loopbaan in de Bundesliga te gaan vervolgen. De ex-Ajacied zit op een dood spoor bij Crystal Palace, maar staat volgens Der Kicker voor een transfer naar SC Paderborn 07.

Riedewald werd medio 2017 door Frank de Boer naar Selhurst Park gehaald, maar kwam sinds het ontslag van zijn landgenoot nauwelijks meer in het stuk voor: de linkspoot mocht alleen meespelen in de bekertoernooien en kwam in april 2018 voor het laatst in actie in de Premier League. Zijn transfer naar Paderborn is volgens Der Kicker 'im Anflug'. Of de Bundesliga-promovendus hem wil huren of zijn tot 2022 doorlopende contract gaat afkopen, zal nog moeten blijken.

Paderborn begon moeizaam aan zijn rentree op het hoogste niveau. De nummer twee van de vorige Tweede Bundesliga-jaargang pakte zaterdag tegen VfL Wolfsburg zijn eerste puntje van het seizoen. De club was op zoek naar een multifunctionele speler, die zowel achterin als op het middenveld kan spelen, en lijkt die te hebben gevonden in de persoon van Riedewald.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws