Slutsky houdt vijf (!) verdedigers over na Deadline Day: Nu heb ik wel twijfels

Slutsky houdt vijf (!) verdedigers over na Deadline Day: "Nu heb ik wel twijfels"

Gepubliceerd: dinsdag 3 september 2019 om 18:58di 03-09-2019 om 18:58

Vitesse-trainer Leonid Slutsky windt er geen doekjes om: de laatste dag van de transfermarkt verliep teleurstellend voor de Arnhemmers. Aanvaller Nouha Dicko kwam weliswaar de gelederen versterken, maar Vyacheslav Karavaev vertrok naar Zenit Sint-Petersburg en werd niet vervangen.

De huidige Eredivisie-koploper heeft een recordbedrag geïncasseerd met de verkoop van de rechtsback, maar heeft nu slechts vijf (!) verdedigers tot zijn beschikking: Armando Obispo, Danilho Doekhi en Tomás Hájek voor het centrum, Julian Lelieveld en de momenteel geblesseerde Max Clark zijn de enige backs. "Komen er blessures of schorsingen, hebben we direct een probleem. Als we op tijd vervanging hadden gevonden voor Karavaev, was ik tevreden geweest", laat Slutsky weten aan Omroep Gelderland. "Maar nu heb ik wel twijfels."

Slutsky had zijn landgenoot Karavaev dan ook liever binnenboord gehouden. Het bod van Zenit – naar verluidt acht miljoen euro – was echter te hoog om af te slaan. "Ongelooflijk veel geld voor een club als Vitesse. We hadden geen kans om nee te zeggen. Maar het is tegelijkertijd ook een pijnlijk moment."

De Arnhemmers mogen na de interlandbreak meteen aan de bak. Op zaterdag 14 september zal er in het Philips Stadion worden gestreden om de koppositie: de aftrap van PSV-Vitesse is om 20.45 uur.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws