Negatieve reacties na Nelom-transfer: Ik kan niet veranderen wat ze voelen

Negatieve reacties na Nelom-transfer: "Ik kan niet veranderen wat ze voelen"

04-09-2019 13:26
70

Een gedeelte van de achterban van Willem II toonde zich afgelopen maandag bepaald niet enthousiast toen technisch directeur Joris Mathijsen op de proppen kwam met Miquel Nelom als nieuwe linksback. Nelom trekt zich weinig aan van die negativiteit. 

De voormalig verdediger van onder meer Feyenoord en Sparta zegt dat in een interview met het Brabants Dagblad. "Reacties op sociale media houden me niet bezig. Ik kan toch niet veranderen wat mensen denken of voelen."

Wedden

Meer odds

"Het is ook begrijpelijk. Ik heb lang niet op het veld gestaan. Het is aan mij om te laten zien dat ik het nog kan. Willem II kan op iemand rekenen die gretig is en plezier uitstraalt."

Pas op de laatste dag van de transferwindow kwam zijn overstap naar Tilburg rond. "Nee, ik werd niet nerveus dat zich voor de laatste dag van de transferperiode geen clubs aandienden. Vorig jaar kwam ik ook pas laat bij een andere club terecht."

Nelom signeerde deze week een éénjarig contract bij Willem II. Vorig seizoen speelde linkspoot voor het Schotse Hibernian.