Fer optimistisch: 'Zij sluiten aan, nieuwe spelers... We hebben een goed elftal'

Fer optimistisch: 'Zij sluiten aan, nieuwe spelers... We hebben een goed elftal'

Gepubliceerd: vrijdag 6 september 2019 om 13:41vr 06-09-2019 om 13:41

Laatste update: vrijdag 6 september 2019 om 16:38vr 06-09-2019 om 16:38

Leroy Fer denkt dat Feyenoord dit seizoen mee zou kunnen strijden om de landstitel. De Rotterdammers begonnen met een gehavende selectie aan het seizoen, maar de ideale opstelling begint volgens Fer langzaam maar zeker vorm te krijgen.

Het langdurig geblesseerde duo Nicolai Jörgensen-Jens Toornstra nadert zijn rentree, weet ook de controleur. "Zij sluiten aan, nieuwe spelers die erbij komen... Ik denk dat we gewoon een goed elftal hebben", vertelt hij aan RTV Rijnmond. Ploeggenoot Rick Karsdorp liet onlangs weten dat Feyenoord voor het kampioenschap moet gaan: Fer gaat hier gedeeltelijk in mee. "Wij moeten wedstrijd voor wedstrijd kijken, maar de kwaliteit is er. We moeten gewoon elke wedstrijd alles geven."

Fer benut de interlandperiode om te trainen. De 29-jarige middenvelder speelde op 12 november 2014 zijn laatste interland en houdt voorlopig geen rekening met een rentree in Oranje. "Ik ben daar op dit moment niet mee bezig. Topfit worden was en is mijn prioriteit en ik moet me gewoon focussen op Feyenoord."

Poll

Kan Feyenoord dit seizoen in de buurt komen van Ajax en PSV?

(7793 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws