'Exclusiefje' in Daily Mirror: 'United maakt nu écht werk van komst Van der Sar'

'Exclusiefje' in Daily Mirror: 'United maakt nu écht werk van komst Van der Sar'

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 12:10zo 08-09-2019 om 12:10

Laatste update: zondag 8 september 2019 om 12:50zo 08-09-2019 om 12:50

Edwin van der Sar wordt door boulevardkrant The Daily Mirror wederom aan Manchester United gelinkt. Niet voor de eerste keer gaat het verhaal dat United de Ajax-directeur een functie wil geven op Old Trafford. 

The Daily Mirror meldt dit weekend 'exclusief' dat Van der Sar (48) op een 'most-wanted list' staat bij The Red Devils. De voormalig doelman was tussen 2005 en 2011 speler van United. Met de Engelse grootmacht won hij onder meer de Champions League. Sinds eind 2012 bekleedt Van der Sar een bestuursfunctie in Amsterdam. Zijn komst naar Engeland zou nu prioriteit hebben. 

Bij Manchester United is Ed Woodward inmiddels een aantal jaar de man aan de knoppen. Onder zijn leiding kreeg de ene na de andere manager zijn congé. Onder meer Louis van Gaal en José Mourinho vlogen vroegtijdig de laan uit. Het aankoopbeleid van United wordt tegelijkertijd hevig bekritiseerd. De recordkampioen van Engeland heeft geen technisch directeur - en Woodward is in de huidige situatie de man die veel, zo niet alles bepaalt. 

Eerder werd ook Ajax-directeur Marc Overmars gelinkt aan een overstap naar de Premier League. Arsenal zou hem op de korrel hebben. In maart van dit jaar werd het contract van de directeur voetbalzaken echter opengebroken en verlengd. 

Poll

Van der Sar naar United: doen?

(7584 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws