De Jong spart met De Ligt: Hoe is het bij jullie? Lijk me toch normaal

De Jong spart met De Ligt: "Hoe is het bij jullie? Lijk me toch normaal"

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 13:30zo 08-09-2019 om 13:30

Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong sparren tijdens de interlandperiode veel over hun avonturen in Turijn en Barcelona. De Jong vertelt dat in gesprek met Voetbal International. 

De twee internationals raakten in dienst van Ajax goed met elkaar bevriend. De Ligt verkaste deze zomer naar Juventus, De Jong ging aan de slag bij Barcelona. In een nieuw land en bij een nieuwe club is het even wennen, vertelt laatstgenoemde. "Met Matthijs heb ik het er inderdaad ook over. Je vergelijkt: hoe gaat het? Hoe is het bij jullie? Lijk me toch normaal dat je dat wilt weten."

"Ik heb Matthijs niet gezien tegen Napoli. Stel dat het inderdaad minder was, zoals iedereen beweert, dan is er nog geen reden voor paniek. Hij stond in de basis, is nog jong en heeft meer dan genoeg kwaliteiten om te gaan slagen bij Juventus."

"Weet je wat het is? We hebben de lat zélf zo hoog gelegd door onze prestaties bij Ajax en Oranje. Begin vorig seizoen zullen er weinig mensen zijn geweest die de spelers van Ajax kenden. Nu kennen ze ons allemaal", stelt de middenvelder.

"Als het dan even wat minder lijkt allemaal, hoort kritiek erbij. Dat moet ook. Ik zeur er dus niet over. Iedereen mag zeggen en vinden wat hij wil."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws