'Ik zou ooit nog wel in Spanje willen spelen, omdat dat het beste bij mij past'

'Ik zou ooit nog wel in Spanje willen spelen, omdat dat het beste bij mij past'

10-09-2019 21:54
51

Ferdi Kadioglu hoopt ooit in de Primera División te kunnen spelen. De Nederlands-Turkse middenvelder, die op dit moment bij Fenerbahçe onder contract staat, denkt dat de Spaanse competitie bij hem past.

De aanvallend ingestelde middenvelder, die bij NEC zijn debuut in het betaalde voetbal maakte en daarop naar Turkije verkaste, wordt bij Andy in de Auto gevraagd naar zijn toekomstdromen. "Het is lastig om een land uit te kiezen, maar ik zou zeker nog wel ooit in Spanje willen spelen. Ik denk dat dat het beste bij mij past, vanwege mijn technische speelstijl."

Kadioglu hoopt zijn speelstijl de komende weken vaak te kunnen laten zien in Istanbul, waar hij steeds meer minuten krijgt van trainer Ersun Yanal. "Voordat ik aan dit soort dromen ga denken moet ik eerst vaker aan spelen toekomen", stelt de stilist realistisch. "Minuten maken, dat is voor nu het belangrijkste."

Dit seizoen maakte de Arnhemmer zijn eerste minuten in het eerste elftal van Fener. In drie wedstrijden kwam Kadioglu in totaal tot 65 speelminuten, waarin hij zelfs wist te scoren. Ook verzorgde hij een assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie