'Manchester City vreest bod van Bayern München en wil snel handelen'

'Manchester City vreest bod van Bayern München en wil snel handelen'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 10:13wo 11-09-2019 om 10:13

Bayern München blijft in de race voor Leroy Sané, ondanks het feit dat de Manchester City-aanvaller waarschijnlijk tot februari niet kan spelen vanwege een blessure. Volgens BILD wil de Rekordmeister in januari een nieuwe poging gaan wagen voor de Duitse international, nadat het in de zomer niet in de buurt kwam van de vraagprijs van City.

Manchester City heeft altijd gezegd dat Sané niet te koop is, maar volgens de Evening Standard in Engeland zal de club 153 miljoen euro voor de aanvaller gaan vragen als Bayern München zich weer gaat melden. Het liefst houdt Guardiola zijn ster echter in Manchester. Om een nieuw bod van Bayern München voor te zijn wil de club daarom het in 2021 aflopende contract van Sané zo snel mogelijk gaan verlengen.

Volgens de Evening Standard lopen de gesprekken tussen City en de Duitser al een tijdje, en was er zelfs sprake van een doorbraak in de onderhandelingen, maar waren er toch teveel zaken waarover de partijen het niet eens waren. Nu wordt er opnieuw gewerkt aan een akkoord. 

Bayern zag in de zomer in Sané de perfecte versterking na het vertrek van Arjen Robben en Franck Ribéry. Toen hij geblesseerd raakte, schakelde de club door naar Ivan Perisic en Philippe Coutinho. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Waar zie jij Sané liever spelen?

(2168 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws