Manchester United boven PSV en Feyenoord: 'Was het beste voor mij'

Manchester United boven PSV en Feyenoord: 'Was het beste voor mij'

Gepubliceerd: woensdag 11 september 2019 om 10:58wo 11-09-2019 om 10:58

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 11:03wo 11-09-2019 om 11:03

Tahith Chong verkoos een langer verblijf bij Manchester United boven een transfer naar PSV of Feyenoord afgelopen zomer. Hoewel het talent zich nu wil richten op de Engelse club, is een toekomstige terugkeer naar Nederland niet helemaal uitgesloten.

Deze zomer kwamen PSV en Feyenoord echter nog te vroeg. "Je bespreekt het met je familie en de club en dan kies je ervoor wat het beste voor jou is", zegt Chong in gesprek met Veronica Inside. "Dat was op dat moment bij Manchester United blijven."

Chong houdt de deur echter open. Op de vraag of hij in de toekomst alsnog bij zijn jeugdclub Feyenoord kan terugkeren, reageert de aanvaller: "In het voetbal weet je het nooit, het is moeilijk om dat nu al te zeggen. Het seizoen is net beginnen en de focus ligt daar nog niet helemaal op. Maar je weet nooit wat er kan gaan gebeuren."

Met Manchester United komt Chong dit seizoen AZ tegen in de Europa League, en dat betekent een weerzien met een hoop Jong Oranje-maatjes zoals Calvin Stengs. "We zeiden net al: we zien elkaar binnenkort. Altijd leuk, zulke dingen. Dat maakt het alleen maar mooier."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moeten PSV en Feyenoord in de winter een nieuwe poging wagen voor Chong?

(1516 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws