'FC Dordrecht is ontevreden en haalt nu al concurrent voor Feyenoord-huurling'

'FC Dordrecht is ontevreden en haalt nu al concurrent voor Feyenoord-huurling'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 10:37do 12-09-2019 om 10:37

Laatste update: donderdag 12 september 2019 om 10:56do 12-09-2019 om 10:56

FC Dordrecht gaat zich versterken met de transfervrije doelman Andries Noppert, weet RTV Rijnmond. De Keuken Kampioen Divisie-formatie heeft dit seizoen de beschikking over Ramon ten Hove, maar blijkbaar heerst er onvrede over de huurling van Feyenoord.

Rijnmond meldt donderdagochtend dat Dordrecht besloten heeft om een nieuwe keeper aan te trekken, 'mede omdat de club ontevreden is over de ontwikkeling van Ten Hove'. Noppert (foto), voormalig speler van sc Heerenveen en NAC Breda, is momenteel werkloos. De 25-jarige goalie vertrok in juli bij het Italiaanse Foggia. 

Ten Hove is één van de spelers die dit seizoen door Feyenoord wordt gestald in Dordrecht. Ook onder meer Jordy Wehrmann en Noah Lewis zijn door de Rotterdamse topclub naar de Keuken Kampioen Divisie gestuurd. Met Ten Hove (21) onder de lat incasseerde Dordrecht veertien doelpunten tijdens de eerste vijf speelrondes van het nieuwe seizoen.  

Dinsdag versterkte Dordt zich al met Anass Achahbar. De voormalig Feyenoord zat zonder club sinds zijn vertrek bij PEC Zwolle. Achahbar heeft tot het einde van het huidige seizoen getekend aan de Krommedijk. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws