Update: Clubloze Achahbar tekent en vervolgt loopbaan in Keuken Kampioen Divisie

Update: Clubloze Achahbar tekent en vervolgt loopbaan in Keuken Kampioen Divisie

10-09-2019 16:36 Laatste update: 16:39
36

Anass Achahbar heeft een nieuwe club gevonden. FC Dordrecht, de nummer negentien van de Keuken Kampioen Divisie, heeft de 25-jarige aanvaller gecontracteerd.

Dat meldt RTV Rijnmond. Achahbar trainde al twee weken mee bij Dordrecht om zijn conditie op peil te houden. Uiteindelijk heeft hij gekozen voor een seizoen bij De Schapenkoppen. Na zijn vertrek bij NEC zat de aanvaller zonder club.

"Het is een heerlijke ploeg om mee te voetballen", zei Achahbar vorige maand bij zijn entree in Dordrecht tegen RTV Rijnmond. Hij hintte toen al naar een dienstverband. "Allemaal jonge gasten. De trainer ken ik ook al een lange tijd, dus ik sluit dat zeker niet uit."

Achahbar gaat bij Dordrecht de concurrentiestrijd aan met Thomas Schalekamp en de van Sporting Portugal gehuurde Pedro Marques. Hij speelde eerder voor Feyenoord, Arminia Bielefeld en PEC Zwolle. In 132 wedstrijden als prof scoorde Achahbar veertig keer. Daarnaast kroonde werd hij Europees kampioen met Oranje O17.

Update 16.36 uur: Achahbar is dinsdagmiddag gepresenteerd door Dordrecht. De 25-jarige aanvaller heeft tot het einde van het seizoen getekend. 'Wij wensen Anass veel succes bij de Schapenkoppen!', schrijft Dordt in een bericht op de website

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie