Barça-directeur bevestigt: 'We zullen er alles aan doen Neymar alsnog te halen'

Barça-directeur bevestigt: 'We zullen er alles aan doen Neymar alsnog te halen'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 17:46do 12-09-2019 om 17:46

FC Barcelona heeft een terugkeer van Neymar naar Camp Nou niet uit het hoofd gezet. Volgens directeur Javier Bordas werken de Catalanen nog altijd aan een transfer van de Braziliaanse dribbelaar, vertelt hij in gesprek met EFE.

Barça bereikte tijdens de voorbije transferperiode geen akkoord met Paris Saint-Germain, maar laat de moed niet zakken. "Zolang Neymar terug wil keren, zullen we er alles aan doen om hem te halen", zo laat Bordas weten. "We zullen zien wat er gebeurt. In het voetbal volgen de veranderingen elkaar in rap tempo op, maar Neymar is Neymar."

"Het is een speciale zaak", vervolgt Bordas. "Neymar is een exceptionele speler en hij wil naar Barcelona. Hij heeft zich niet goed aangepast in Parijs. Hij heeft een verkeerde keuze gemaakt door daar naartoe te gaan, dat heeft hij zelf ook gezegd." De 27-jarige aanvaller vertrok in 2017 naar PSG voor een recordbedrag van 222 miljoen euro.

De vader van Neymar verkondigde onlangs ook al dat beide clubs nog in gesprek zijn over een transfer van zijn zoon. "Een Braziliaan wil gewoon zijn waar hij gelukkig is, en hij was heel gelukkig bij Barcelona. Toen zijn vrienden hem vroegen of hij terug wilde komen, deed dat iets met hem."

Het is niet duidelijk of Neymar in januari of volgende zomer moet komen. In Spaanse media gaan berichten rond dat de aanvaller na afloop van dit seizoen voor 170 miljoen euro kan vertrekken door een clausule.

Poll

Moet Barça Neymar in januari alsnog halen?

(3095 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws