Maaskant beboet matchwinner na 'achterlijk gedrag': Hij moet eten gaan betalen

Maaskant beboet matchwinner na 'achterlijk gedrag': "Hij moet eten gaan betalen"

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 07:47zo 15-09-2019 om 07:47

Evert Linthorst groeide zaterdagavond uit tot de held van VVV-Venlo, dat een late 2-1 zege boekte op FC Groningen. De negentienjarige Venlonaar tekende voor de winnende goal, maar zal desondanks zijn portemonnee moeten trekken: Linthorst kreeg een boete van trainer Robert Maaskant.

De matchwinner trok zijn shirt uit na zijn vierde treffer van het seizoen en kreeg een gele kaart: 'achterlijk gedrag', aldus Maaskant. "Ik heb hem net een boete gegeven, hij moet eten gaan betalen voor de spelers", liet hij na afloop weten aan FOX Sports. De trainer was verder lovend over Linthorst. "Een fijne speler, een beetje ouderwetse box-to-box-speler: goed aan de bal, komt vaak voor de goal, maar hij moet nog veel leren."

De jonge Noord-Limburger zelf was enigszins verrast door de beslissing van Maaskant. "Of ik wist dat deze sanctie staat op het uittrekken van je shirt? Nee, dat wist ik ook niet. Maar ja, op zo'n moment neem ik het voor lief en ga ik lekker eten betalen voor de jongens ", verklaarde hij lachend.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Begrijpelijke beslissing van Maaskant?

(3226 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws