'Ik probeer fit te blijven en te spelen, dan kom ik vast weer in beeld bij Oranje'

'Ik probeer fit te blijven en te spelen, dan kom ik vast weer in beeld bij Oranje'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 08:55zo 15-09-2019 om 08:55

Javarirô Dilrosun maakte op 19 november zijn debuut voor Oranje, had sindsdien veel pech met blessures en hoopt nu langzaam maar zeker zijn topvorm te hervinden. De 21-jarige Amsterdammer van Hertha BSC mocht zaterdagmiddag tien minuten invallen tegen FSV Mainz 05 en was meteen goed voor een assist.

Mainz won echter alsnog dankzij een rake kopbal van Jerry St. Juste. Dilrosun had ook een aandeel in die treffer: de corner waar de goal uit kwam, ontstond na balverlies van de invaller. "Ik wilde te graag en toen verloor ik de bal", toonde hij zich schuldbewust in gesprek met FOX Sports. "Zuur, maar ik moet ermee leven."

Dilrosun is echter blij dat hij weer wedstrijdritme op kan doen, na lange periodes van blessureleed. "Fysiek en mentaal gaat het goed. Dat balverlies 'slaat' je wel eventjes, maar ik denk dat ik er weer bovenop kom." Misschien zit er zelfs een rentree in Oranje in, stelt de buitenspeler desgevraagd. "Ik probeer fit te blijven en mijn minuten maken, het liefst vanaf de basis. Dan denk ik dat ik me kan laten zien en dat ik in aanmerking kan komen voor Oranje."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft het huidige Oranje Javairô Dilrosun nodig?

(598 stemmen)

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws