Breaking news

Update: 'Feyenoorder Jörgensen ziet transfer naar Galatasaray wel zitten'

Reza beleeft droomdebuut: 'Heel mooi antwoord op alle bullshit van afgelopen week'

Reza beleeft droomdebuut: 'Heel mooi antwoord op alle bullshit van afgelopen week'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 15:55zo 15-09-2019 om 15:55

Reza Ghoochannejhad ziet zijn vier treffers tijdens de 6-2 zege op RKC Waalwijk als het perfecte antwoord op een roerige week bij PEC Zwolle. De Iraanse aanvaller wil na zijn droomdebuut een streep zetten onder de ophef rond trainer John Stegeman.

"Dit is een droomdebuut. Ik wilde het team gewoon helpen en kwam erin bij een achterstand om iets te forceren. Dan maak je er vier. Ik denk dat het publiek genoten heeft. Dit was een heel mooi antwoord", vertelt Reza, die op deadline day werd vastgelegd door PEC, voor de camera van FOX Sports.

Waar de matchwinner op doelt met dat 'antwoord' mag duidelijk zijn. "Alle bullshit van afgelopen week, alle randzaken die zich hebben afgespeeld", blikt hij terug op de 'dronkemansrit' van Stegeman. "We hebben vandaag als team laten zien dat we er niet onder hebben geleden. We hebben keihard doorgewerkt."

De 31-jarige spits spreekt van een prachtige dag voor PEC. "Ik heb absoluut genoten. Als je mag debuteren en invallen, je maakt er vier en wint zo overtuigend, dan mag je trots zijn." In januari 2010 kende hij voor SC Cambuur ook al eens een droomdebuut. "Ik had het er gister toevallig nog met de jongens over. Toen lag hij er na negen seconden in. En vandaag dan weer zo'n debuut. Het is mooi om dit ook achter mijn naam te hebben."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws