Locadia kan afstraffing voor Hoffenheim en Schreuder niet voorkomen

Locadia kan afstraffing voor Hoffenheim en Schreuder niet voorkomen

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 17:26zo 15-09-2019 om 17:26

Alfred Schreuder is met Hoffenheim tegen een zware thuisnederlaag aangelopen in de Bundesliga. SC Freiburg bezorgde de Nederlandse trainer de tweede verliespartij van het seizoen: 0-3. Daar kon ook Jürgen Locadia geen verandering in brengen.

Hoffenheim leken zich hersteld te hebben van de valse seizoenstart tegen Eintracht Frankfurt (1-0 nederlaag). De laatste twee duels met Werder Bremen (3-2 zege) en Bayer Leverkusen (0-0) leverden vier punten op. Tegen Freiburg had de ploeg van Schreuder echter nauwelijks iets in te brengen. Christian Günter en Janik Haberer vonden al voor rust het net.

Schreuder probeerde het tij te keren met het inbrengen van Locadia, maar de Nederlandse aanvaller kon niet voorkomen dat de schade groter werd. Nils Petersen zag de Hoffenheim-defensie opnieuw een onzekere indruk maken en profiteerde bij de tweede paal. Hoffenheim mocht van geluk spreken dat het daarbij bleef.

Door de forse nederlaag zakt Hoffenheim naar de dertiende plaats. Freiburg nestelt zich in de top en staat met negen punten knap derde.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws