Update: Willem II verwelkomt transfervrije doelman op trainingsveld

Update: Willem II verwelkomt transfervrije doelman op trainingsveld

19-09-2019 09:05 Laatste update: 09:03
29

Christos Voutzos komt naar Willem ll. De club heeft het Griekse talent van PAOK Saloniki voor twee seizoenen vastgelegd, meldt het Brabants Dagblad.

Voutzos is een achttienjarige middenvelder die in eerste instantie aan zal sluiten bij Willem ll O19. Van daaruit kan hij de club overtuigen en eventueel een stap omhoog maken, schrijft de lokale krant. Voutzos is transfervrij omdat zijn contract bij PAOK op 31 augustus is afgekocht.

Keepers
Het Brabants Dagblad meldt ook dat Willem ll op zoek is naar een keeper die tweede doelman Michael Woud kan vervangen. Het herstel van Woud duurt nog enkele weken. Willem ll zet momenteel namen van clubloze keepers op een lijst en beslist dan wie het meest geschikt is. Overigens is Roy Kortsmit een van de spelers waar Willem ll mee in onderhandeling is. 

Willem ll staat na zes speelronden in de Eredivisie op de achtste plaats. Zondag werd er met 4-1 verloren van Heracles Almelo.

Update: Georgios Strezos wordt deze week aan de selectie van Willem II toegevoegd. Griekse media melden dat dinsdag. De 24-jarige Strezos zit zonder club sinds zijn afscheid bij OFI Kreta. In het verleden keepte hij voor onder meer PAOK en Olympiakos.

In Tilburg staan met Vangelis Pavlidis en Marios Vrousai al twee Grieken onder contract. Naar verwachting wordt Christos Voutzos deze week gecontracteerd. 

Update: Willem II bevestigt donderdag dat Strezos zich gemeld heeft in Tilburg, De Griekse goalie krijgt de kans om zich te bewijzen. Van een dienstverband is vooralsnog dus geen sprake.