'Ik ben niet goed genoeg voor Ajax of PSV, misschien is Feyenoord mijn plafond'

'Ik ben niet goed genoeg voor Ajax of PSV, misschien is Feyenoord mijn plafond'

Gepubliceerd: zondag 15 september 2019 om 23:24zo 15-09-2019 om 23:24

Bryan Linssen ziet zichzelf niet naar een topclub in Nederland verkassen. Aan het einde van dit seizoen is de Vitesse-aanvaller transfervrij, waardoor de kans aanwezig is dat hij een buitenlands avontuur aangaat.

Linssen heeft in een eerder stadium gezegd dat hij de stap naar een topclub in Nederland zou willen maken. Feyenoord werd regelmatig aan hem gelinkt. "Ik zeg niet dat ik daar thuishoor, ik te goed ben voor Vitesse of daar echt weg wil. Ik zou misschien meekunnen bij Feyenoord, maar ik ben niet te vergelijken met Larsson", zegt Linssen bij Studio Voetbal.

Vitesse-trainer Leonid Slutsky denkt niet dat topclubs uit Nederland op Linssen zitten te wachten en wijst op de leeftijd (28) van zijn aanvaller. "Nee, ik zie het hier in Nederland niet gebeuren. Er is ook nooit contact geweest", zegt Linssen. "Aan het einde van dit seizoen ben ik ook transfervrij. Het zou mogelijk zijn (naar een topclub in Nederland, red.), maar ik weet dat niet. Ik vind het ook moeilijk om te zeggen."

"Ik vind mezelf zeker niet genoeg voor Ajax of PSV, absoluut niet. Feyenoord komt daar net onder. Wellicht dat dat misschien mijn plafond zou kunnen zijn. Ik denk niet dat ik een speler ben voor de echte top, qua voetbal, maar wel de wilskracht en winnaarsmentaliteit heb om misschien een stapje hoger te kunnen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Kan Linssen mee bij Feyenoord?

Ja
73%
Nee
27%
(2747 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws