Heldenrol bij Jong Ajax: Ik denk dat Ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat

Heldenrol bij Jong Ajax: "Ik denk dat Ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat"

Gepubliceerd: maandag 16 september 2019 om 23:30ma 16-09-2019 om 23:30

Ryan Gravenberch hoopt dat Erik ten Hag tevreden is met zijn prestaties in Jong Ajax. Maandagavond was de jonge middenvelder een van de uitblinkers tijdens de gewonnen topper tegen Jong PSV: 2-0. Gravenberch scoorde en viel op met goed spel.

Gravenberch debuteerde bijna een jaar geleden voor Ajax 1 in de met 3-0 verloren wedstrijd tegen PSV. Daarna kwam het talent niet meer uit voor het eerste elftal. "Ik heb een jaar bij Jong Ajax gespeeld en daar ervaring opgedaan. Ik heb laten zien dat ik beter mezelf kan zijn en denk dat het nu wel goed gaat", zegt Gravenberch tegen FOX Sports. "Vorig jaar had ik periodes dat ik goed speelde en minder goed speelde. Ik denk dat ik nu één lijn vasthoud. Dat gaat nu beter."

Gravenberch hoopt zich binnenkort weer te melden bij het Ajax 1 van Ten Hag. "Ik denk dat ik aardig op weg ben. Nu scoor ik ook meer, dat deed ik nooit. M'n acties lukken ook. Nu gaat het beter, dus ik ben aardig op weg."

"Ik denk dat Ten Hag wel een gesprekje met mij aangaat en gaat zeggen hoe ik heb gespeeld. Ik hoop dat hij vindt dat ik goed heb gespeeld."

Poll

Gaat Gravenberch doorbreken?

(2844 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws